Vi har hatt besøk av Snefrid og Erik fra TV-programmene «Ja, vi elsker camping» og «Snefrid og Erik blir influensere». De har vært innom for å teste noen av årets is-nyheter. Turen gikk til Narvesen, CC Mat, Plan B og Funky Frozen Yoghurt.  

Snefrid og Erik hadde ikke vært på CC Hamar før, men forelsket seg i senteret og skulle uten tvil tilbake på shopping-tur. 

Første besøk var hos Plan B og de fikk smake på de fantastiske Ice Cream Rollsene. Ikke nytt for året, men helt nytt for Snefrid og Erik. Her fikk de en demonstrasjon av hvordan isen blir laget, og dette slo godt an. Isen fikk toppscore og ble dagens vinner. 

Sjekk reaksjonen på isen her.

Snefrid og Erik tester is hos Plan B på CC Hamar.
Superklar for Ice Cream Rolls hos Plan B.
Snefrid og Erik tester is hos Plan B på CC Hamar.
Dette ser utrolig godt ut.
Veldig fornøyd med resultatet. Toppscore på både isen og servicen.

Neste stopp var hos Narvesen. Her finner du mange nyheter i is-disken! Nyhetene som ble valgt ut for testing her er Diplom-is nyhetene Royal Trippel Sjokolade og Dream Mango & Pasjonsfrukt. 

Sjekk hva Snefrid og Erik synes om nyhetene fra Diplom-is her.

Snefrid og Erik tester is hos Narvesen på CC Hamar.
Erik forklarer at han synes sjokoladen på isen er for tykk og hard, litt redd for tennene. Men Dream-isen slo litt bedre an.

Neste stopp var ikke planlagt, men vi ble hanket inn hos Funky Frozen Yoghurt. Her valgte Snefrid og Erik og smake på Pink Lemonade sorbét og Karamel yoghurtis med ulik topping, ikke nytt for året, men populære smaker.  

Sjekk hva Snefrid og Erik synes om isen hos Funky Frozen Yoghurt.

Snefrid og Erik tester is hos Funky Frozen Yoghurt på CC Hamar.
For Erik falt valget på Pink Lemonade.
Snefrid og Erik tester is hos Funky Frozen Yoghurt på CC Hamar.
Snefrid gikk for karamell og var veldig fornøyd med den.

Siste stopp var hos CC Mat. Her smakte Snefrid og Erik på Hennig-Olsen nyhetene Freia Firkløver og Sommeris, en luftig sorbet med appelsinsmak og sjokoladeovertrekk som ble lansert for første gang i 1984. Nyhetene fikk godkjent av kjendisene. 

Snefrid og Erik tester is hos CC Mat på CC Hamar.
Både Freia Firkløver og Sommeris fra CC Mat er godkjent.