Med vårens ankomst følger en naturlig oppfordring til å friske opp vår trofaste følgesvenn – bilen. Etter vinterens påkjenninger er det på tide å gi bilen den omsorgen den fortjener gjennom grundig bilvask og med dekkskift.

Bilvask og dekkskift hos Lemonwax på CC Hamar
Vårpleie av bilen kan du gjøre hos Lemonwax.

Våren er endelig her, og med den kommer en følelse av fornyelse og oppfriskning. Det er også en påminnelse om at det er på tide å ta vare på bilen vår etter den tøffe vinteren den har vært gjennom. Tiden er inne for å gi bilen vår den omsorg den fortjener gjennom vedlikeholdsrutiner.

Bilvask er en nødvendig start. Etter måneder med veisalt, slaps og skitt, er det på tide å gi bilen en grundig rengjøring. Ikke bare gir dette bilen et friskt utseende, men det beskytter også lakken mot korrosjon og rust.

Bilvask og dekkskift hos Lemonwax på CC Hamar
Lemonwax finner du i parkeringskjelleren på CC Hamar.

I tillegg til bilvasken er det også på tide å tenke på dekkskift. Vinterdekkene har gjort sin jobb, men nå er det på tide å bytte til sommerdekk for å sikre optimal ytelse og sikkerhet på veiene når temperaturen stiger. Å sørge for at dekkene er i god stand og har riktig dekktrykk er avgjørende for å opprettholde grep og kjøreegenskaper.

Så, mens vi nyter de varmere dagene og friskheten i luften, la oss ikke glemme å gi bilen vår den kjærligheten den trenger for å fortsette å ta oss trygt dit vi skal. Med en grundig bilvask og dekkskift, er vi klare til å omfavne våren og alt den har å tilby på veiene.

LemonWax finner du i vårt parkeringskjelleren, her får du klargjort bilen til våren mens du handler. Bestill time og se tjenestene som tilbys her!

Bilvask og dekkskift hos Lemonwax på CC Hamar

Temaer: ,