11.11 kl. 11.11 åpnet CC Hamar dørene for første gang. Dette skal vi feire med brask, bram og ekstra gode tilbud til våre kunder.

11. november 2014 kl. 11.11 åpnet innlandet største kjøpesenter på Hamar. 40 år etter at familien Hage åpnet sin første CC butikksenter. Det er ikke tvil om at det var mye hard jobbing frem til denne dagen – mange jobbet døgnet rundt og siste strøket med maling var så vidt tørt da dørene åpnet og man endelig kunne ønske velkommen til alle gjestene.

Mye har skjedd på denne tiden, men én ting er sikkert: Hamarsingene har virkelig blitt glad i CC Hamar.

Feiring på senteret

Bursdager må jo feires. Her blir det ballonger, party-hatter og mye kake. For det er ikke bare senteret som har bursdag denne dagen. CC Mat fyller faktisk 50 år samme dag som CC Hamar sine 7 år.

Parallelt med feiringen blir også senteret julepyntet – så følg med. Snart tennes den flotte julebelysningen vår også.

Bursdagskuponger i kundeklubben

Fra torsdag til fredag fyller vi opp kundeklubben med bursdagskuponger. 50 ulike kuponger som alle våre medlemmer av kundeklubben kan benytte seg av når de er på CC Hamar og handler.

Er du ikke medlem ennå? Bli medlem av kundeklubben. HUSK å huke av får å motta e-post – der holder vi deg oppdatert på nye butikker, invitasjoner til eksklusive eventer og trender innen klær, mat og interiør.

Klikk her for å registrere deg og laste ned vår kundeklubb-appen.

Temaer: ,