Kremmerhuset er en spennende interiør- og gavebutikk, hvor du kan finne inspirasjon til ditt personlige hjem. Vi har et bredt vareutvalg fra puter og sengetøy, interiørprodukter som vaser, lysestaker og potter, småmøbler som loungestoler og hyller, kjøkkenprodukter og eksklusiv kaffe, te og godteri, i tillegg til vakre speil og bilder. Butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.

Vi utvikler nye varepakker hver sesong, med lekre fargepaletter og uttrykk som passer perfekt sammen, slik at du enkelt kan finne løsninger som passer akkurat din stil. På denne måten kan du mikse varer fra oss med det du allerede har, og variere interiøret ditt for å skape et hjem som både er trendy og personlig.

Hos Kremmerhuset har vi også Klikk & Hent via kremmerhuset.no som gir en ekstra effektiv og trygg handel om man ønsker det.

Finn dine favoritter på nettsiden vår, så gjør vi alt klart i løpet av to timer, sender deg sms, og du kan komme å hente varene dine ferdig pakket og klar.

Merker

Meraki | Nicolas Vahé