Vi ønsker små og store velkommen til lekepark på taket, innendørs lekeland, aktiviteter i fellesarealene, butikker og restauranter med et barnevennlig utvalg.


Vi på CC Hamar er opptatt av at folk i alle aldre skal trives hos oss. Derfor gjør vi alt vi kan for å tilrettelegge for en god opplevelsen på sentret for de yngste kundene våre. Les nedenfor hva vi kan tilby for barna.

MINI-LEKELAND
Trenger du noen til å se etter barna mens du trener eller shopper? CC har egen bemannet barnepark hvor du trygt kan plassere de yngste mens du besøker oss. Her får barna boltret seg med fysisk aktivitet, eller ha en stille og rolig stund hvis det føles best. Les mer om tilbudet her.

LEKELAND OG BARNEPASS: Du finner lekelandet i tredje etasje ved siden av treningssenteret Fønix.

LEKEPARK

På taket av senteret finner du et stort grøntområde med masse boltreplass for barn og unge. Her er det klatrestativ, husker, sklie og flere apparater som slår an hos aktive småtasser. Slå deg ned på en av benkene rundt lekeplassen og nyt frisk luft. Du kommer deg til lekeparken ved å ta rulletrapp eller heis opp i tredje etasje innenfra eller en av trappene på utsiden av sentret.

AKTIVE OG GLADE BARN: La barna boltre seg i lekeparken på senterets tak.

SPISE OG DRIKKE
Om magene rumler i løpet av besøket hos oss, kan vi friste med restauranter og cafeer med et bredt utvalg mat, drikke og søtsaker. Hos Hai i tredje etasje og hos Jordbærpikene finner du blant annet en egen barnemeny tilpasset små mager. I fellesarealet i første etasje finner du barnefavoritten Funky Frozen Yogurt. Her kan barna tappe sin egen iskrem i beger og toppe den med godteri i regnbuens farger.

Les mer om spisesteder på senteret her.

LEK: CC Hamar har lekeland i tredje etasje, lekeapparater både inne i fellesareal og ute i parken.

BUTIKKER

På CC Hamar kan vi friste med en flott lekebutikk i Extra leker. Her finner du et hav av leker for enhver smak. Et besøk hos Extra leker er opplevelse i seg selv. Her er det også et eget lekeområde hvor barna kan herje fritt.

Reven i Gata er en klesbutikk for barn med merkeklær. Her finner du merker som Patagonia, Gant, Liewood, Hummel, Levis, Lyle & Scott med mer. Reven i gata fører klær i størrelser for nyfødt til ungdom.

Polarn O. Pyret er en klesbutikk som fører kvalitetsklær for barn. Den svenske kjeden er kanskje mest kjent for sin kvalitet i yttertøyet.

ARK er i hovedsak en bokhandler, men her finner du også et stort utvalg leker og hobbyartikler.

Klesbutikkene H&M, KappAhl, Name It, Cubus og Sport 1 fører også klær og utsyr til barn og unge.

BARNEBUTIKKER: Senteret har mange fine butikker for barn. Her vises barneprodukter fra KappAhl, Reven i gata og Extra Leker.

AMMEROM OG TOALETT

I andre etasje finner du et lunt og hyggelig ammerom midt i senteret ved toalettene. Her kan du amme, mate, leke og slappe av i fred og ro. Toaletter finner du også i både første og tredje etasje. Her er det også stellerom med stellematte.

BABY: Vi har både eget ammerom/materom og stellerom på senteret. Disse finner du i andre etasje.