Juleglede, raushet og medmenneskelighet

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette for at gaveønsker skal bli oppfylt og familiehjelp skal bli gitt i julegryta.

Inspirasjon


Nyt vinteren til det fulle

Endelig er vinteren er her, den kalde fine tida! Her har vi samlet gode tips, fantastiske nyheter og annet nyttig for å virkelig nyte vinteren til det fulle.

Badegjengen

Badegjengen isbader i Mjøsa

Det hele startet med morgenbad før jobb på sommeren på Fastland, så utviklet det seg til å bli bading hele året på en herlig gjeng med åtte flotte damer.

Floriss lager julekrans

Kreative DIY-prosjekter til jul

Samle familie og venner i adventstiden til et hyggelig juleverksted. Her har Floriss har laget en kjempefin julekrans som du lett kan lage selv – i tillegg får du mange andre tips til kreative DIY-prosjekter.

Kjoler fra CC Gjøvik

Er du klar for festsesongen?

Nå er det tid for julebord og snart jul med mange anledninger til å pynte seg. I butikkene våre er det fantastisk bra utvalg av kjoler som glitrer, topper, skjørt, dresser og tilbehør.

Aktuelt


Forut pop-up julebutikk på CC Gjøvik i desember

FORUT pop-up julebutikk

Bistandsorganisasjonen FORUT bidrar til å skape god julestemning på CC Gjøvik med sin pop up-julebutikk. Butikken er åpen frem til 23. desember.

Næss bakeri lager berlinerkranser til jul

Julekakebaking hos Næss hjemmebakeri

I hjemmebakeriet hos søstrene Gunhild og Anne Næss er det julekakene som står i fokus om dagen. Hver dag blir det bakt et nytt slag, og i dag var det berlinerkranser som stod for tur.

CC Gjøvik pynter til jul

Vi har pyntet senteret til jul

Julen på CC Gjøvik har startet og lysene er tent. Kom og se vårt flotte julepyntede senter og kjenn på den gode julestemningen.

Arrangementer