Høstmote på budsjett

Bli høstfin på budsjett

Nå er det på tide å klargjøre høstgarderoben – og det trenger ikke å koste all verden. Her kan du la deg inspirere av MANGE fine høstplagg til en god pris.

Inspirasjon


Høstens strikkegensere fra CC Gjøvik

Høstens fineste strikk: Budsjett vs. luksus

Vi elsker strikk når høsten kommer. Fyll garderoben med flotte strikkegensere som holder varmen på kalde dager.

Klar for konfirmasjon?

Hos oss finner du alt du trenger til konfirmasjonen, enten det er gaver, antrekket eller om du skal pynte og gjøre klart til konfirmasjonsfest. Gjør det enkelt og få alt du trenger på ett sted.

Beautyprodukter på budsjett fra CC Gjøvik

Bli fresh med beauty på budsjett

Det er ingen grunn til å blakke seg selv om du har lyst til å se fresh ut. Hudpleie, sminke eller hårprodukter – det du trenger finner du hos oss. Det finnes MASSE godbiter rundt i hyllene til veldig hyggelige priser.

Matrett fra CC Gjøvik

Gode smaker på CC Gjøvik

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress.

Aktuelt


Dekkproff har åpnet på CC Gjøvik

Dekkproff har åpnet på CC Gjøvik

Om du trenger dekkskift, balansering, omlegg av dekk, reparasjon av dekk eller dekkhotell, så finner du nå alt lett tilgjengelig på CC Gjøvik.

Lammekjøtt hos CC Mat

Lammekjøtt er smaken av høst

Det er høst og tid for lam. Akkurat nå finner du stort utvalg av lam i ferksvaredisken hos CC Mat.

Bli med på gjenbruksdag på CC Gjøvik

Vi arrangerer gjenbruksdag lørdag 17. april kl 12-16. Senteret fylles med stands hvor du kan kjøpe klær, sko, vesker og tilbehør.