Malin Kristiansen Rebni og barna Philip og Tiril kjøper gave til Ønsketreet

Tradisjon med gavekjøp til Ønsketreet

Et ønske har gått i oppfyllelse! Det er tredje året på rad Malin Kristiansen Rebni tar med barna på CC Gjøvik for å kjøpe en gave til ett av ønskehjertene på Ønsketreet.

Inspirasjon


DIY prosjekter i julen – CC Gjøvik har alt du trenger.

DIY: skap magi sammen denne julen!

Å ha juleverksted med venner og familie er en hjertevarm tradisjon som sprer glede og skaper varige minner. Sammen kan vi utfolde kreativiteten og gi uttrykk for kjærlighet gjennom DIY-prosjekter.

Partytøy fra CC Gjøvik

Partysesongen er her – er du klar?

Julebord, bursdagsfester, nyttårsaften – det er mange anledninger til å pynte seg og feste i løpet av de neste månedene. Men før du kan danse hele natten, må du finne det perfekte antrekket.

Julekalender fra Rituals

Sikre deg årets julekalender

Årets julekalendere er her. Hos oss finner du alt fra klassiske godterikalendere til morokalendere med overraskelser og kalendere med skjønnhetsprodukter. Utvalget er stort, så det er garantert noe som passer for deg.

Frelsesarmeens julegryte på CC Gjøvik

Julegryta gir familiehjelp

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Frelsesarmeens julegryte er den viktigste inntektskilden for å hjelpe mennesker som trenger ekstra støtte i hverdagen.

Aktuelt


Gjøvik Sanitetsforeing skal bemanne pakkedisken i helgene mot jul på CC Gjøvik

Gjøvik Sanitetsforening pakker julegaver

Nå i førjulstiden skal Gjøvik Sanitetsforening bemanne pakkedisken på CC Gjøvik. Dette er en gratis tjeneste for senterets kunder, men pengene Sanitetsforeningen tjener på samarbeidet gis bort til et godt formål.

Ekte julestemning

I et travelt samfunn kan vi noen ganger miste den sanne betydningen av julen – den magiske tiden fylt med kjærlighet, glede og nærvær. Ta et skritt tilbake fra hektiske rutiner, omfavne øyeblikkene med de du elsker og la den magiske følelsen av julen fylle deg – start med våre julefilmer!

Brynslaminering hos Madonna Frisørene på CC Gjøvik

Skjønnhetsbehandlinger hos Madonna Frisørene

Visste du at du blant annet kan gjøre brynslaminering og vippeløft hos Madonna Frisørene? Så ønsker du drømmende vipper og veldefinerte bryn er det bare å bestille time nå!

Arrangementer