Sommervert Theo serverer popcorn på CC Gjøvik

DESTINASJON SOMMER | Dette skjer på CC Gjøvik

Vi på CC Gjøvik ønsker å være en sommerdestinasjon for hele familien. Det blir MASSE aktiviteter gjennom sommeren som vi håper vil falle i smak for både store og små.

Aktuelt


Kremmerhuset har begynt med boligstyling

Boligstyling hos Kremmerhuset

Skal du selge bolig eller trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, Kremmerhuset på CC Gjøvik tilbyr nå personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag.

Barn som har det gøy på Extra Leker CC Gjøvik

Barnas sommerdestinasjon

Vi ønsker små og store velkommen til aktiviteter i fellesarealene, butikker og restauranter med et barnevennlig utvalg.

Velkommen til DESTINASJON SOMMER

CC Gjøvik er årets sommerdestinasjon. Vi ønsker å gi både liten og stor den ultimate sommeropplevelsen, det blir morsomme aktiviteter for de yngste, smakfulle fristelser i fellesarealet og mye mer. Kom inn, lukt, smak og opplev sommeren hos oss.

Barn som har det gøy på Extra Leker CC Gjøvik

Barnas sommerdestinasjon

Vi ønsker små og store velkommen til aktiviteter i fellesarealene, butikker og restauranter med et barnevennlig utvalg.

Inspirasjon


Sommerens solbriller fra CC Gjøvik

Sommerens solbriller

Det er sommer, sol og tid for solbriller. Det er mange ulike trender som gjelder denne våren. Store XL-solbriller, cat eye, sporty, pilotbriller, Y2K-inspirerte solbriller, solbriller med gjennomsiktig eller fargerik innfatning – her er det virkelig noe for alle.

På biltur med barn

Slik underholder du barna i bilen i sommer

Mange gjør i disse dager klar bilene for lange turer både innenlands og utenlands. Gruer du deg til lange kjøreturer med barn i baksetet? Her kommer noen gode tips til hvordan bilturen med små barn blir morsommere og mer komfortabel.

Sandaler fra Eurosko på CC Gjøvik

Sommerens fineste sandaler

Sommer betyr sandaltid! Kast sokkene og luft føttene i et par fine sandaler. Uansett om du trenger et par praktiske sandaler eller et par fine til sommerfesten så har vi utvalget.