Mat fra Little Eataly på CC Gjøvik

Gode smaker på CC Gjøvik

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away.

Inspirasjon


Dette trenger du til barnehagestart

Å starte i barnehagen er en stor milepæl for både foreldre og barn. Det kan være utfordrende å vite hva som trengs og det er mye å forberede. Her finner du en oversikt over hva det kan være smart å ha klart til barnet starter i barnehagen.

Solbriller fra Synsam på CC Gjøvik

Sommerens fineste solbriller

Et par kule solbriller gjør sommerantrekket ditt komplett. Hos Synsam og Brilleland finner du masse fint å velge i akkurat nå! Sjekk våre favoritter her.

Slik underholder du barna i sommer

Mange gjør i disse dager klar bilene for lange turer både innenlands og utenlands. Gruer du deg til lange kjøreturer med barn i baksetet? Her kommer noen gode tips til hvordan bilturen med små barn blir morsommere og mer komfortabel. I tillegg tipser vi deg om leker som kan tas med på ferie og ting du kan finne på hjemme.

Gründerbutikker på CC Gjøvik: slik kler du deg i sommer

Fra de mest fantastiske sommerkjoler, sesongens it-plagg til trendplaggene du bør satse på. Sjekk hva de lokale gründerne hos Hvit Tråd, MAPT, Backe og Strique & Mique på CC Gjøvik har å by på.

Aktuelt


Endring i parkeringstid på CC Gjøvik

Fra torsdag 13. juni reduserer vi gratis parkeringstid til 2 timer på CC Gjøvik. Alle våre kundeklubbmedlemmer kan få tre timer gratis.

Ansatte fra Barnas Hus på CC Gjøvik

En unik butikk for barnefamilier – Barnas Hus

Barnas Hus på CC Gjøvik er en unik butikk for barnefamiliene i Mjøsbyene. Butikken tilbyr et bredt utvalg av barneutstyr, inkludert barnevogner, bilseter, møbler, leker og klær.

Hurtigladere CC Gjøvik

12 nye elbil ladere på CC Gjøvik

Nå kan du lade bilen kjapt hos oss, vi har nemlig oppgradert med 12 nye ladepunkter med hurtiglading. Noe som vil gjøre livet enda litt enklere for våre besøkende her på CC Gjøvik! Disse er installert på parkeringsplassen på nordsiden.

Arrangementer