Vårantrekk fra Gina Tricot

Dette står på ønskelista til Christina akkurat nå!

Christina Ekberg er ny butikkleder hos Gina Tricot. Vi ønsker henne velkommen og sjekker samtidig hva som står på ønskelista hennes akkurat nå.

Inspirasjon


Utemøbler fra Kid

Dette ønsker vi oss til uteplassen

I takt med at temperaturen stiger, får vi lyst til å oppholde oss mer utendørs. I den forbindelse har vi funnet en rekke produkter til terrasse og hage som gjør uteplassen hakket hyggeligere.

Gründere hos Krutt, Lasse Liten og Næss Bakeri og Kafe

Fristelser for enhver smak fra lokale gründere

Sesongbaserte menyer, afrikansk kaffe og lukta av varm gjærbakst er bare noe av det serveringsstedene Næss, Lasse Liten og Krutt kan tilby på CC Gjøvik.

Få mest ut av få plagg

Du trenger ikke en stor garderobe for å skape mange antrekk. Vi har valgt ut sju av vårens kuleste plagg, to par sko og to vesker som skaper ti ulike antrekk.

Vårantrekk fra CC Gjøvik

Lek med farger

Du har sikkert lest eller lagt merke til at sterke farger preger vårens motebilde og klesstativene i butikkene om dagen. Om du vil eller ei. Skummelt? For mange, ja.

Aktuelt


Fosterhjemstjenesten er på CC Gjøvik

CC Gjøvik bidrar i fosterhjemsrekruttering

hele denne uka er CC Gjøvik «farget lilla» av fosterhjemstjenestens budskap; En god oppvekst varer livet ut. Målet er å sette fokus på behovet for fosterhjem, og rekruttere flere.

Me x Mini Untold Stories hos MAPT

Me x Mini fra Untold Stories hos MAPT

Nå er en supersøt kolleksjon ute fra Untold Stories, Me X Mini, med vår egen Madeleine Ahlerup Tallerud og hennes søte tvillinger som modeller. Kolleksjonen er limited edition og du finner den selvfølgelig hos MAPT.

Tesla superladere på CC Gjøvik

Tesla superladere åpnet for alle elbiler

Nå kan alle elbilister lade bilen på våre Tesla ladere, hos oss på CC Gjøvik finner du 12 Tesla «superchargers».