Mat fra Little Eataly på CC Gjøvik

Gode smaker på CC Gjøvik

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress.

Inspirasjon


Vårens solbrilller.

Solbrillene du ønsker deg nå

Endelig er den etterlengtede sola her! Butikkene på senteret har alle sesongens solbriller i butikk. Her er noen av de mest populære.

Sykkel

Gjør sykkelen klar for vårsesongen

Det er vår og sykkelsesongen er her! Før du setter deg på sykkelen er det enkelte ting du bør sjekke og gjøre. En grundig og god vask før hver vår forlenger sykkelens levetid og høyner sykkelopplevelsen.

Det råeste utstyret for fart på snø

Har brillene sprekt i bakken? Har staven knekt i skogsløypa? Eller skulle du bare gjort en liten oppgradering av utstyret. Det råeste utstyret, det beste utvalget og de flinkeste fagfolkene finner du på CC. 

Bilde av dame med digital innsamlingsbøsse

Vi tar et krafttak mot kreft

Bli med oss og støtt årets aksjon ved å gi en gave på vår digitale bøsse. Sammen skaper vi håp!

Aktuelt


Dekkproff på CC Gjøvik

Dekkproff åpner neste uke på CC Gjøvik

Om du trenger dekkskift, balansering, omlegg av dekk, reparasjon av dekk eller dekkhotell, så finner du nå alt lett tilgjengelig på CC Gjøvik.

Påsken på CC Gjøvik

Gjøvik byr på påskeglede

Påsken 2023 står for døren, og med den kommer mange spennende aktiviteter og arrangementer i Gjøvik. Enten du planlegger å tilbringe påsken med venner eller familie, eller bare ønsker å komme deg ut og nyte naturen, har Gjøvik mye å tilby.

Cutters åpner på CC Gjøvik

Cutters kommer til CC Gjøvik

I mai kan vi ønske Cutters velkommen inn i CC-familien. De åpner frisørsalong mellom Brilleland og Gullfunn 12. mai.

Arrangementer