Vårantrekk fra MAPT på CC Gjøvik

Tør du?

Vårens trender består av sterke farger, duse farger, striper, mønstre, paljetter, metalliske farger og mye mer spennende. Ønsker du å utfordre deg selv, gå litt ut av komfortsonen av og til og virkelig leke deg med vårens trender? Kanskje du finner noe du virkelig liker og noe som kan gjøre din stil unik.

Inspirasjon


Badetøy og sommerstæsj fra CC

Sommerens badetøy

Sommerens bikinier er et hav av stil, komfort og selvtillit! Med alle farger, mønstre og snitt å velge mellom, kan du finne en bikini som passer din unike stil og kroppsform.

Gillmat i ferskvaredisken hos CC Mat

Grillsesongen starter hos CC Mat

Grillmaten fra ferskvaredisken hos CC Mat er en ekte smaksopplevelse som får grillentusiaster til å juble. Med et bredt utvalg av ferske og kvalitetsingredienser er det enkelt å finne de perfekte råvarene til en vellykket grilling.

Mat fra Little Eataly på CC Gjøvik

Gode smaker på CC Gjøvik

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress.

Sommerens kjoler fra CC Gjøvik

Sommerens fineste kjoler

Sommerens fineste kjoler er en feiring av friskhet, farger og letthet. Med blomstermønstre, farger og luftige stoffer tar disse kjolene oss med på en reise gjennom den vakre årstiden.

Aktuelt


Cutters har åpnet frisørsalong på CC Gjøvik

Nå har Cutters åpnet

Cutters har endelig åpnet frisørsalong hos oss. Vi ønsker de velkommen til oss!

Rituals på CC Gjøvik har refills på mange av sine produkter

Reparasjon, utleie og gjenbruk på CC

Hvordan bidrar du og vi til et mer bærekraftig samfunn? Under finner du oversikt over butikker som tilbyr alt fra utleie til gjenbruk og tilpasning av plagg.

Frøydis Holstad Torp jobber med Fredvikafestivalen

Sommer, sol og festival

Sommeren kan ikke komme fort nok, og ikke minst gleder vi oss til Fredvikafestivalen. Vi har tatt en prat med primus motor for Fredvika, Frøydis Holstad Torp.

Arrangementer