På CC Gjøvik finner du alt du trenger til sommerferien din – om du skal feriere i området eller kun er på gjennomreise. Ferskvaredisk, apotek, sportsbutikk, bokhandel, stor lekebutikk, fine spisesteder og utallige butikker med klær, sko, interiør og andre fristelser. 

CC Gjøvik er et pulserende kjøpesenter som ligger i hjertet av Gjøvik. Med et bredt utvalg av butikker og spisesteder, er det et populært og livlig sted å besøke.

Om CC Gjøvik 

Her kan du gå på shoppingrunde i kjente merkevarebutikker eller besøke de unike gründerne, nyte en deilig lunsj på en av restaurantene, eller ta en pause med en kopp kaffe på en av kafeene. Med sin moderne atmosfære og varierte tilbud er CC Gjøvik et sted hvor du kan finne det du trenger, og samtidig få en hyggelig opplevelse. Senteret er Innlandets største kjøpesenter med ca. 80 butikker og 1200 p-plasser. Les mer om CC Gjøvik.

Hos oss finner du spennende gründerbutikker som Hvit Tråd, MAPT og Strique & Mique, varer til hus og hjem hos Kid Interiør, sport og fritid hos Sport 1, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1 og planter og blomster hos Mester Grønn

CC Gjøvik
Hos oss finner du apotek, sportsbutikk, bokhandel, stor lekebutikk, fine spisesteder, utallige butikker med klær, sko, interiør og ikke minst vår fine store matbutikk, CC Mat, med egen ferskvaredisk.
Kjøtt og skalldyr fra ferskvaredisken hos CC Mat
Fantastisk ferskvaredisk hos CC Mat.

Butikker

CC Gjøvik har et imponerende utvalg av butikker som dekker alt fra mote til gaver, helse til elektronikk. Enten du trenger nye klær, interiørartikler eller ønsker å oppdatere teknologien din, vil du finne alt du trenger under ett tak på CC Gjøvik.
CC Gjøvik har også et spennende utvalg av gründerbutikker, hvor du kan oppdage unike produkter og støtte lokale bedrifter. Se oversikt over alle våre flotte butikker.

Finn veien

Det er enkelt å finne CC Gjøvik enten du kommer med bil, buss eller tog. Se her hvordan du kommer deg til oss.

1200 lett tilgjengelige parkeringsplasser og mange lademuligheter for elbil.

Parkering

På CC Gjøvik har vi 1200 lett tilgjengelige parkeringsplasser. Her kan du parkere gratis i de to første timene, er du medlem i vår kundeklubb og registrerer bilen din får du en ekstra time gratis parkering. Les mer om vårt parkeringssystem her.

Gratis WiFi

Gratis Wifi til deg som er kunde på senteret. Logg deg på «CC Gjøvik gjest» og surf i vei mens du er på besøk.

Fristende mat fra spisestedene på CC Gjøvik

Lyst på noe å spise?

Hos oss finner du 11 ulike serveringssteder med mange fristelser. Så enten du har lyst til å stoppe på og spise på senteret eller om du ønsker take-away, finner du garantert noen fristelser her. 
Her finner du også en flott matvarebutikk med det lille ekstra, stor ferskvaredisk med de beste råvarer og godt utvalg.