I det pulserende hjertet av Gjøvik, på CC Gjøvik, finner du en unik skatt for dyreelskere – Dyrego. Her kan du tre inn i en verden av fargerike fjær, myk pels og nysgjerrige øyne.

Dyrego på CC Gjøvik
Hos Dyrego finner du en variert samling av levende dyr, fra lekne hamstere og eksotiske reptiler til majestetiske fugler.

Dyrego er en norsk familieeid bedrift som hadde sin start i 1983. Butikken skiller seg fra mengden ved å være den eneste i byen som huser levende dyr, og det har skapt et fantastisk sted for de som ønsker å utforske og oppleve gleden ved dyrehold.

Dyreliv på display

Når du trer inn i Dyrego, åpnes en verden av fargerike fjær, myk pels og nysgjerrige øyne. Butikken har en variert samling av levende dyr, fra lekne hamstere og eksotiske reptiler til majestetiske fugler. Dette gir besøkende muligheten til å komme nært på disse fascinerende skapningene og lære mer om deres unike behov og personligheter.

Dyrego på CC Gjøvik
Søte, små. Man klarer jo nesten ikke å gå ut av butikken uten å ta med seg disse hjem.
Dyrego på CC Gjøvik
Dyrego på CC Gjøvik
Kranset gekko.

En fantastisk opplevelse

Det som gjør Dyrego til et spesielt reisemål, er den spennende opplevelsen det tilbyr. Besøkende kan ta seg tid til å titte på dyrene, se på deres naturlige adferd og få nyttig innsikt fra butikkens erfarne ansatte. For de som vurderer å utvide familien med et nytt pels- eller fjærfølgesvenn, er Dyrego det perfekte stedet å finne en ny venn og samtidig få råd om omsorg og stell.

Dyrego på CC Gjøvik
Geir Andre mater fuglene.
Dyrego på CC Gjøvik
Alle fuglene hos Dyrego er født og oppdrettet i kjeden. Dyrego er også med på å bevare fuglestanden på verdensbasis, de sender fugler til utlandet for bevaring i naturen.

Omsorg og pleie

Dyrego er ikke bare et sted for å beundre levende dyr, men også for å gi dem den omsorg de fortjener. Deres dedikerte ansatte tilbyr enkle tjenester, som for eksempel klipping av klør for kjæledyrene dine. Enten det er en firbeint venn med skarpe klør eller en fugl med behov for nøye stell, er personalet på Dyrego opplært til å håndtere ulike arter med omsorg og presisjon. Dette gir ikke bare kjæledyret ditt optimal helse, men det gir også eierne en trygghet og en bekymringsfri opplevelse når de utforsker gleden ved å ha et kjæledyr. Her handler det ikke bare om å bringe dyr og mennesker sammen, men også om å sørge for at denne forbindelsen er preget av trivsel og velvære for alle involverte.

Dyrego på CC Gjøvik
Stort utvalg av fine, fargerike fisker og alt du trenger av utstyr.
Dyrego på CC Gjøvik

Et fellesskap for dyrevenner

Dyrego har skapt et miljø der både erfarne dyreeiere og de som bare elsker dyr kan komme sammen. Det er et sted hvor man kan utveksle historier, dele råd og skape et fellesskap bygget på felles kjærlighet for dyr. Butikken har blitt hjertet av et voksende dyrevennskap i Gjøvik.

Så, om du er nysgjerrig på de fargerike fuglene, har en forkjærlighet for de lodne vennene eller bare ønsker å tilbringe litt tid i selskap med noen av naturens mest fantastiske skapninger, er Dyrego på CC Gjøvik definitivt stedet å være. Kom og opplev magien selv – det er mer enn bare en butikk; det er en reise inn i dyreverdenens fengslende skattekiste.

Dyrego på CC Gjøvik
Stor utvalg av både mat og snacks.
Dyrego på CC Gjøvik
Alt du trenger av utstyr og pleie til dyra dine.