Visste du at CC Gjøvik er en del av den nye grønne bildelingsordningen som nå er tilgjengelig i Gjøvik. Som en del av samarbeidet mellom Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB) og Getaround, har CC Gjøvik plassert en av bilene på parkeringsplassen, og dette initiativet gir innbyggerne muligheten til å enkelt og miljøvennlig dele biler.

Ved å laste ned appen og registrere seg, kan brukerne enkelt finne en ledig bil på CC Gjøvik og dra av gårde uten å bekymre seg for nøkler eller komplekse prosedyrer. Den grønne bildelingsordningen er et praktisk og brukervennlig alternativ til privatbilisme, som gir beboere og besøkende muligheten til å redusere kostnader, øke fleksibiliteten og samtidig bidra til et bedre miljø.

Last ned appen for iPhone her!
Last ned appen for Android her!

Bilene på Gjøvik har nøkkelfri tilgang. Det betyr at når du booker i appen så låser du også opp bilen i appen når leieforholdet starter. Da er det bare å følge instruksjonene du får så er du klar til å kjøre.

Samarbeidet for bildelingsordningen er med Getaround (tidligere Nabobil). De er på mange steder i Norge og om du laster ned appen deres så har du tilgang på over 60 000 biler i hele Europa.

På CC Gjøvik er vi skikkelig begeistret for å være en del av denne kule bildelingsordningen! Vi håper virkelig at du blir med oss på denne spennende reisen. Husk at det er et rimelig alternativ å leie bil når du trenger det. Å eie egen bil er dyrt, spesielt bil nr 2 som statistisk sett står veldig mye i ro. Da er det bedre å ha et alternativ der du kan bruke bil bare når du trenger det.

Gobb bildeling på CC Gjøvik
Gobb bilen er plassert mellom inngangen til Dyrego og Burger King med egen ladestasjon.