I dag, onsdag 3. april, har den perfekte «godtebutikken» for den strikkegale på CC Gjøvik åpnet dørene. Dette er virkelig et etterlengtet tilbud på senteret, og vi er så glade for at de er på plass.

Garnpikene på CC Gjøvik
En godteributikk for de strikkegale.
Garnpikene på CC Gjøvik
Stort utvalg i alle regnbuens farger og ulike kvaliteter.

Butikken hadde planlagt å åpne dørene mandag 8. april, men nå er de klare til å åpne litt tidligere enn planlagt. Dette feires selvfølgelig med noen gode tilbud. Du får 30% på disse garnkvalitetene:

• Fritidsgarn fra Sandnes garn (før 49,- / NÅ 34,30)
• Smart fra Sandnes garn (før 59 ,- / NÅ 41,30)
• Line fra Sandnes garn (før 49,- / NÅ 34,30)
• Multi Popkorn fra Dale garn (før 59,- / NÅ 41,30)

Tilbudet varer til og med lørdag 13. april, så langt lagerbeholdningen rekker, kun i butikken på CC Gjøvik.

Og du, ikke gå glipp av det offisielle åpningssalget til uken. Følg med i CC Gjøvik eller butikkens sosiale medier for mer informasjon.Garnpikene har i løpet av sin korte levetid rukker å bli en av Norges største garnkjeder. Butikkene er moderne, oversiktlig og inspirerende. Vi tilbyr et bredt vareutvalg innenfor garn – og strikkerelaterte produkter. Alt strikketilbehøret en strikker trenger som strikkepinner, heklenåler, knapper, glidelåser, nål, tråd, prosjektvesker, brodergarn, silkebånd, ulike produkter for vedlikehold av strikkeplagg og mye mer. 

Hos Garnpikene møter du blide og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe kundene med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter.

Garnpikene på CC Gjøvik
Utstyret og oppskriftene må selvfølgelig med.
Garnpikene på CC Gjøvik
De deilige vårfargene er på plass i hyllene.
Garnpikene på CC Gjøvik
Her er det virkelig noe for alle strikkeentusiaster.