Sliter du med å finner parkering når du skal til byen? Parker på CC.

Gjøvik er en flott by som er i rivende utvikling. For at noe skal utvikle seg og bli bedre, må det til noen endringer og litt bygging. I den siste perioden, og gjennom sommeren, kan det være utfordrende å være trafikant i Gjøvik. Mange har allerede fått kjenne veiarbeidet på kroppen gjennom stengte veier og mindre parkeringsplasser.

3 timer gratis parkering

Om du er én av dem som har tenkt den siste tiden «Hvor skal jeg parkere når jeg skal til Gjøvik sentrum i alt veiarbeidet?». Parker på CC, da. Her får du ikke én, ikke to, men tre timer gratis parkering. Fra parkeringen på CC tar det deg kun noen minutter å gå til gågata i Gjøvik sentrum.

Man rekker mye i løpet av tre timer. Du kan handle i alle de flotte butikkene vi har i Gjøvik sentrum, nyte en gourmetlunsj, ta en kaffe med venner, og fortsatt ha tid til å lure på om du har glemt å skru av strykejernet hjemme. Om du også tar en tur innom CC Gjøvik – så er du også alltid hjertelig velkommen hit.

Det er også muligheter for å lade elbilen både ute og inn – om du har Tesla eller en annen form for elektrisk kjøretøy.

Så hopp i bilen, sett på favorittsangen din og kom deg til CC Gjøvik! Om du skal handle hos oss eller om du har et annet ærend et sted i byen, er du hjertelig velkommen til å parkere hos oss.