Denne uken holder Hair & There stengt for å pusse opp sin frisørsalong. Salongen åpner dørene igjen tirsdag 25. januar og vi er veldig spente på resultatet.

Frisørteamet hos Hair & There
Hair & There teamet; Rikke, daglig leder Angelique, Hilde fra hovedkontoret, Tone og Heidi.

I 2020 fylte Hair & There hele 25 år og dette skulle selvfølgelig feires. Kjeden skulle pusse opp sine salonger, men så kom koronaen og satte disse planene på pause. Nå er de endelig i gang med oppussingen og vi gleder oss til å se resultatet.

Hair & There Gjøvik åpnet i 1995, og tanken var allerede den gang å etablere en kjede. Det finnes nå 17 Hair & There salonger, og hovedkontoret ligger i Stavanger. Salongen skulle ligge «litt her og der», og når man sier det på Stavanger-dialekt, så høres det ut som Hair & There. Og slik ble det!

Hair & There er en ung og dynamisk kjede som stadig er i utvikling, og som setter stort fokus på faglig kvalitet. De har til og med enerett på det internasjonalt kjente kurskonseptet Hair Construction. Sammen med frisører fra Danmark, Færøyene, USA, England, Irland, Finland, Italia, Tyskland og Spania, deltar Hair & There sitt faglige team i utarbeidelsen av to kolleksjoner i året.

Hair & There pusser opp
Angelique Rimstad Malterud, daglig leder i Gjøvik-salongen og Hilde Jelsa fra hovedkontoret.

Angelique Rimstad Malterud tok over som daglig leder i salongen i juni 2021, hun forteller at hun synse det har vært veldig spennende og få være med på prosessen i forkant av oppussing og gleder seg veldig til å videreutvikle sitt team i ny og fresh salong.

Hair & There pusser opp
Salongen står litt på hodet nå, men vi gleder oss til å få se det ferdige resultatet mandag 24. januar.