Vi har hatt besøk av Snefrid og Erik fra TV-programmene «Ja, vi elsker camping» og «Snefrid og Erik blir influensere». De har vært innom for å teste noen av årets is-nyheter. Turen gikk først til Narvesen, så CC Mat og til slutt Næss bakeri & café. De populære TV-kjendisene bor nå på Biri og er stadig vekk og se på CC Gjøvik. 

Første besøk var hos Narvesen. Her finner du mange nyheter i is-disken! Nyhetene som ble valgt ut for testing her er tre ulike Magnum ispinner. Magnum Mint, Magnum Double Gold Caramel Billionaire, Magnum Double Hazelnut.  

Sjekk hva Snefrid og Erik synes om de nye Magnum isene her.

Snefrid og Erik tester is hos Narvesen på CC Gjøvik
Fornøyd med valget av is. Og litt søling må vel være lov…

Neste besøk gikk til Næss bakeri & café. Her fikk de smake den deilige italienske isen fra Il Primo i smaken «Stracciatella» som er ny for året hos Næss. De fikk også selvfølgelig servert en god kopp med kaffe av caféens eier, Gunhild Næss.  
Selv om den italienske isen ikke falt helt i smak for Snefrid og Erik, er dette en favoritt for mange. Men de var enige om at de hadde virkelig god kaffe hos Gunhild. 

Snefrid og Erik tester is hos Næss bakeri & café på CC Gjøvik
Gunhild forklarer hva som skal testes og Snefrid og Erik koser seg med både is og kaffe.

Siste stopp var hos CC Mat. Her måtte Erik vente utålmodig ved is-disken mens Snefrid var å handlet kjøttpudding og fruktsalat i ferksvaredisken – en favoritt som alltid må med når man er innom CC Mat. Isene som ble valgt ut for testing her var Hennig-Olsens nye Crème Lakris og Friskis Melon, som ikke er ny for året, men fristet bare altfor mye til å ikke smake på.  

Crème Lakris-isen ble dagens vinneren! 

Sjekk hva Snefrid og Erik synes om isene hos CC Mat her.

Snefrid og Erik tester is hos CC Mat på CC Gjøvik
Klar for CC Mat og is-smaking, men først måtte det handles favorittene fra ferskvaredisken, kjøttpudding og fruktsalat.
Snefrid og Erik tester is hos CC Mat på CC Gjøvik
Crème Lakris ble dagens vinner! Og dagen avsluttes med noen herlige minutter i solen utenfor senteret.