Denne helga utvider Fretex Gjøvik med Pop-Up butikk utenfor CC. Der vil du finne en Fretex container fylt med masse fine klær! Skal du på Fredvika i år kan du finne bærekraftig festivalmote her! 

Fretex

Fretex er svært takknemlige for at CC Gjøvik gir de muligheten til å delta på sommermarkedet denne uka, og gleder seg til å være på plass fredag 25.6 kl.10.00-20.00 og lørdag 26.6 kl.10.00-18.00 utenfor hovedinngangen. De har innarbeidet gode smittevernsrutiner, så det er trygt å handle bærekraftig denne helgen! 

En flott gjeng med frivillige ser frem til å hjelpe deg og inspirere deg til skattejakt! Her vil du garantert finne noe du ikke finner andre steder. Disse skattene er på forhånd testet ut av folk i ditt nærmiljø. Fretex har samlet opp mange godbiter i løpet av året, så her er det bare å glede seg! 

Butikken på Kirkeby holder åpent som vanlig tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl.10.15-16.00 også neste uke før de tar tre uker sommerferie i starten av juli. På Kirkeby finner du et større utvalg av varer, og du kan samtidig ta deg en deilig lunsj på PULS-Ditt værested. 

Husk at når du handler på Fretex gjør du noe bra for miljøet, og du støtter Frelsesarmeens 

sosiale arbeid lokalt. Fretex ønsker å gi folk grunn til å tro på framtiden! De bidrar til at mennesker får og beholder arbeid og får en meningsfull hverdag. De bidrar også til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Selskapets virksomhet drives i overensstemmelse med Frelsesarmeens verdigrunnlag. Verdiene i Fretex er åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet. 

Når Fretex popper opp på CC denne uka ønsker de deg hjertelig velkommen til en bærekraftig og meningsfull handel, med kule klær til en fargerik festivalsommer! 

For mer informasjon kontakt: 
Guro Hammerstad, Butikkleder Fretex Gjøvik, telefon: 93 28 28 95