Sliter du med at BH-en aldri sitter sånn du vil? Hos Change på CC Gjøvik kan du bli målt av eksperter, før de finner akkurat den BH-en som passer deg.

Tekst og foto: Vibeke Lindstad Degn-Pettersen

«Vi har undertøy for alle, uansett fasong, størrelse og alder,» sier butikksjef Anette Rønningen Svendsen, og nettopp der kommer måling og tilpasning av undertøy inn.
«Det er ikke bare å gå og kjøpe seg en BH. For å få riktig hold og støtte må du bli skikkelig målt. Faktisk går hele 80 prosent av kvinner med feil størrelse på BH-en sin,» forteller hun.

Trygg måling

For Anette er det viktig at kundene føler seg komfortable og trygge under måleprosessen.
«Kom som du er. Har du på deg en tykk genser, ber vi deg ta den av, men tynne T-skjorter og BH-er kan du beholde på. Vi måler utenpå klærne for å finne den riktige størrelsen,» sier hun.
Change har et bredt utvalg av stiler og farger, og målet er å finne den perfekte modellen som passer til akkurat din kropp.
«En BH skal ikke kjennes, den skal bare være der og gjøre jobben sin. En korrekt tilpasset BH legger 80 prosent av støtten rundt kroppen og nesten ikke noe på skuldrene, og det forhindrer smerter og ubehag,» påpeker Anette.

Change på CC Gjøvik
Hos Change har de alt fra hverdagstruser til de mer eksklusive variantene, og et utvalg som passer til de aller fleste lommebøkene. Prøverommet skal være en positiv opplevelse for kunden. «Hvis du er litt beskjeden, klarer vi å gjøre det så komfortabelt som mulig å tilpasse BH-en,» forklarer butikksjef Anette Rønningsen Svendsen.

Mange størrelser

Change tilbyr matchende truser i alle mulige fasonger, og ikke minst BH-størrelser som strekker seg fra 60 til 100 cm i omkrets og B til M i cupstørrelse.
«Med så stort utvalg er det mange størrelser som ikke henger fremme i butikken, men det er bare å spørre betjeningen, så finner vi det du trenger.»
Utover undertøy har Change også et imponerende utvalg av nattkjoler i forskjellige lengder, pyjamaser med både lange og korte ben og ermer, samt selvfølgelig flanellpyjamaser til de kalde vinternettene.
«Vi selger dessuten badetøy. Folk reiser til varmere strøk hele året, så vi selger faktisk badetøy hver eneste dag,» forteller Anette.

Husk strømpebukse til jul

Nå inn mot julebordsesongen, vil butikksjefen minne om viktigheten av å ha nok strømpebukser i undertøyskuffen.
«Vi har gode kampanjer på nettopp strømpebukser, så hvis du kjøper to stykker, får du tre, og hvis du kjøper fire strømpebukser, får du faktisk med deg seks stykker,» forteller hun.