Det bugner av lekre vårplagg i butikkene på CC Gjøvik. Denne våren er vi klare for å pynte oss igjen, men samtidig er komfort et stikkord for vårens trender. Utvalget er variert og du finner definitivt en trend som passer for deg. 

Vi har vært på besøkt hos M.A.P.T og fått Madeleine og Pål Ahlerup Tallerud til å gi oss en forsmak på årets vår- og sommertrender.

De nybakte tvillingforeldrene, Madeleine og Pål, forteller at gult virkelig er vårens it-farge.

På herresiden trekker Pål frem hoodies, kortermede skjorter og kule sommervester fra Save The Duck som noen av vårens nøkkelplagg.
– Lin er også stort denne våren, gjerne i form av blazere, sier han.

MAPT butikklokale med fine vårvarer
TIDLØST OG SOMMERLIG: Herlige blåtoner i herreavdelingen hos M.A.P.T

På damesiden viser Madeleine oss kjoler i lekre farger og mønster, komfortable college-gensere og hoodies i sterke farger. Personlig har hun lagt sin elsk på butikkens nye sandaler fra Inuikii som hun styler med både kjoler, jeans eller en kul sweat-dress. Et fristende bord med en av sesongens fineste trender – hårklypen – finner du også i butikken.

MAPT butikklokale med fine vårvarer
Gult er definitivt vårens it-farge.
Utvalg av hårklyper hos MAPT
HÅRFIN TREND: Et «godteribord» med lekre hårklyper.

Shop vårens trender hos oss!

Med hjelpsomme og kunnskapsrike ansatte, har du god grunn til å fornye vårgarderoben på CC Gjøvik. For ikke å snakke om fordelene ved at alt er under ett tak, med parkering og tilhørende muligheter for en trivelig lunsj.

Denne våren finner du nok definitivt en trend som passer for deg. I butikkene finner du alt fra komfortable sett og kjoler til den klassiske dressen, gjerne med en litt oversized blazer denne sesongen. Helt duse og nøytrale til sterke farger, og masse kult tilbehør om du ønsker å kjøre en litt enkel stil.

Shopping og lunsj

På CC Gjøvik finner du mange gode spisesteder, enten du er ute etter pizza, salat eller noe mer eksotisk. Få oversikt over senterets spisesteder her.