Dette er det mange som har ventet på – endelig har Sabrura Sticks & Sushi åpnet dørene på CC Hamar. Allerede før den røde snoren ble klippet strømmet folk til.

I 2. etg. retning Hamar sentrum kan man lukte det lang vei – lukten av fersk sushi og andre nydelige godsaker. Gjennom året har det vært mye byggeaktivitet i 2. etg på CC, men nå er byggeprosjektet i havn og Sabrura kan åpne dørene for folket på Innlandet.

Det er virkelig en glede å kunne åpne dørene til Sabrura nummer 34 på dette flotte senteret på CC Hamar. Serveringssted nummer 34, men første restaurant med helt nytt design og det er stor stas.

Regionsleder i Sabrura, Linn Skjevdal

Sabrura har en visjon om å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Her finner du en buffet som til enhver tid bugner med fersk sushi – med en norsk vri. Skulle du ikke være helt dus med sushi finner du også nydelig kylling og crispy fisk på sticks, dumplings, vårruller, og andre asiatiske smaker.

I tillegg til at Sabrura vil at du skal spise deg god og mett, så har de også fokus på pris. Derfor finner du egne studentrabatter, barn under 6 år spiser gratis sammen med en betalende voksen og er barna mellom 6 – 12 år får de halv pris sammen med en betalende voksen.

Prisene finner du her.

Vi tror at dette er noe folk har ventet på og håper at de tar konseptet godt imot. Her er det mulighet til å ta med familien for å sette seg ned, men også å plukke opp take-away.

Regionsleder i Sabrura, Linn Skjevdal

Tips! Frister det nå litt med Sabrura til middag? Eller lunsj? Kjør inn i parkeringskjelleren på CC, parker i den blå-delen og ta heisen rett opp til restauranten. Enkelt og greit.

På CC er vi veldig glade for å ha fått Sabrura inn i familien og ønsker det varmt velkommen til byen og senteret.