Nå blir det endringer for den veletablerte butikken på CC Hamar.

Helt siden CC Hamar åpnet i 2014 har Husfliden vært en del av CC-familien. Her finner du en stor del av den norske kulturarven midt inne i senteret. En tradisjonsrik faghandel som tilbyr det meste innen bunad og bunadstilbehør, men også annen husflid, skinn, interiør og garn. Her går tradisjoner og nyskapning gå hånd i hånd.

Nå skjer det også mye nytt i butikken på CC Hamar. Husfliden utvider nå butikken og får enda større lokaler!

Utvalg: Her finner du mannsbunaden fra Hedemarken som ble relansert i fjor, Hedmarksbunaden og ullpedd fra norske leverandører.

Garn og bunad

Heidi Stuvik er daglig leder på Husfliden og gleder seg til hun kan åpne en helt ny butikk.

– Nå kan vi tilby kundene et enda større utvalg og det er jo veldig gledelig. Her blir det et større utvalg i garn, strikkeoppskrifter og alt av tilbehør innen dette. Det vil også bli en egen bunadsavdeling med nye prøverom og større mulighet for å vise frem de flotte bunadene våre, forteller en entusiastisk Heidi.

Stort utvalg i garn: Utvalget i garn og strikk har blitt enda større.

Arbeidet med utvidelsen er allerede godt i gang. Rundt i butikken kan det høres hamring og dunking.

– Husfliden har åpent hele byggeperioden, så det er bare å komme innom. Litt bråk blir det, men vi kan garantere at vi vil gjøre vårt beste for at kundene skal få god service og all den hjelpen de måtte trenge når de kommer, avslutter Heidi.

Lurer du på nå den nye Husfliden åpner? Følg oss i sosiale medier eller på cc.no/hamar.