FEEL har åpnet på CC Hamar

Feel har åpnet helt ny butikk på CC Hamar. Åpningsfesten varer hele helga!

Inspirasjon


Klar for konfirmasjon?

Hos oss finner du alt du trenger til konfirmasjonen, enten det er gaver, antrekket eller om du skal pynte og gjøre klart til konfirmasjonsfest. Gjør det enkelt og få alt du trenger på ett sted.

Skolestartantrekk fra CC Hamar

Alt du trenger til skolestart

Ny på skolen for aller første gang? Eller skal du begynne i 5.klasse og trenger større sekk og pennal med plass til mer? Vi gir deg tips om hva som kan være greit å ha i skolehverdagen.

skolesekker

Årets skolesekker

Du finner dem i alle farger, med mønster, fine detaljer og i ulike størrelser. Vi har samlet noen av årets fineste og mest praktiske sekker for barn i barneskolealder.

Meld deg på VINTAGEMARKED

Har du noe i skapet som du ikke bruker, men som andre kan få glede av? Lån gratis lokaler av oss, og lag din egen salgsbod.

Aktuelt


CC Hamar kundeklubb

Studentrabatter på CC Hamar

Som student kan du få rabatter på alt fra mat, klær og nødvendig utstyr, dette må du benytte deg av! Alt du trenger å gjøre er å laste ned CC-appen og rabattene er tilgjengelig for deg.

Mobil teststasjon for koronatest på CC Hamar

Nå kan du ta koronatest på CC Hamar

Ved siden av Servicesenteret på CC Hamar finner du nå en mobil teststasjon hvor du kan ta koronatest helt gratis. …

Instabox på CC Hamar

Instabox på CC Hamar

Instabox er en frakttjeneste som tillbys i utvalgte nettbutikker. Vi frakter pakken din til et av våre smarte skap, ofte allerede samme dag du bestiller. Du finner den i parkeringskjelleren.