Norges nasjonaldag nærmer seg med stormskritt og vi har samlet en rekke produkter det kan være kjekt å ha til festdagen. Husk at du får alt du trenger til den store dagen hos oss – alt på ett sted!

FESTTØY

Hva du ønsker å ha på deg 17. mai er helt opp til deg selv. Noen foretrekker bunad eller festdrakt, mens andre ønsker å ha på seg kjole eller et annet pent antrekk. Vi har mange flotte alternativ på senteret som egner seg godt til denne festdagen.

Festdrakter for barn fra Name It
Stort utvalg i festdrakter og tilbehør for barna hos NAME IT. I størrelser for baby 56-86, festdrakt for gutt i str. 86-128 og jente 86-164. Med forbehold om utsolgte størrelser.
Antrekk til 17. mai for barna fra Reven i gata på CC Hamar
Hos Reven i gata får du festdrakter, kjoler, dresser, skjorter, slips, sløyfer, belter og ALT du trenger til barna til 17. mai.
Kjole fra Hvit Tråd
Det bugner av fine kjoler til alle anledninger, som 17. mai, konfirmasjon, bryllup eller bare fine vårdager på senteret. Denne på bildet finner du hos Hvit Tråd.
Knyte slips hos Dressmann
De fine folka hos Dressmann hjelper deg gjerne både med slipsknuten og finstasen til 17. mai. Dressen til festdagene i mai finner du blant annet hos Øveraas, Dressmann, Volt eller Match.

17. MAI STÆSJ

Gøy med tuter, klappere, vindmøller, hårstrikker og alt som skal til for en fantastisk dag. Flagg hører også med til feiringen. For mange kan det være lurt men en ekstra sjekk på oversikten over flaggreglene før det hele braker løs. Alt du trenger av tilbehør til 17. mai finner du på CC Hamar.

17. mai stæsj fra Nille på CC Gjøvik
Du finner masse 17. mai tilbehør hos blant annet hos Nille.

PYNT BORDET TIL 17. MAI

Pynt et fantastisk bord med blomster og fint dekketøy til 17. mai-festen. Utvalget på CC er stort i alt du trenger til 17. mai-bordet, ta en titt i våre interiørbutikker.

Borddekking til 17. mai
Produkter fra Kid.
Borddekking til 17. mai
Produkter fra Nille.
Borddekking til 17. mai

MAT & KAKER TIL 17. MAI

God mat og deilige kaker er en stor del av feiringen til 17. mai. Om du vil kose deg med deilige spekeskinker eller trenger ingredienser til pavlovaen din finner du det hos CC Mat.

Ferskvaredisken hos CC Mat, CC Hamar
CC Mat har alt du trenger av godsaker.
Pavlova til 17. mai
Pavlova er den perfekte 17. mai kaken. Alle ingrediensene finner du hos CC Mat.

UT Å SPISE PÅ 17. MAI?

Lyst på lave skuldre og digg mat? Sabrura holder åpent fra 13-20 på 17. mai. De har også åpent hver søndag og alle røde dager.

Sabrura har åpent 17. mai
Book bord hos Sabrura på 17. mai. Tlf. 920 39 514