Nyt sommerhandelen på CC Hamar og oppdag våre unike gründerbutikker! La barna glede seg over spennende klær, oppdater hjemmet med stilige interiørdetaljer, og nyt forfriskende gelato i vår koselige gelatobar. Utforsk også det siste av trender på klesfronten. Kom til oss for en inspirerende og forfriskende sommeropplevelse!

Butikkleder Anne Line hos Bus Stop på CC Hamar
Anne Line Elvsvebakken og gjengen på Bus Stop har hele 70 merker i sin butikk.

Mest merkevarer i en og samme butikk

Daglig leder Anne Line Elvsvebakken har jobbet på Bus Stop i 39 år, sammen med eier Kari Myrvold har de gjort alt fra A-Å i sin butikk. Damene er drevne innkjøpere som har hele 70 merker under samme tak. Bus Stop har vært med helt siden 1977 og de kom inn på CC Hamar helt fra starten.

Kundene er både lokale og tilreisende fra både Oslo, Bergen og Trondheim. Og varene er i ulike prissegmenter, så her er det noe for alle. De har mest klær, men også sko, tilbehør, smykker og til og med freshe lesebriller.

Noen av merkene du finner hos Bus Stop er Hale Bob, Busnel, Rah Oslo, Hést, Arnie Says, Mos Mosh, Haust, Marco Polo, Close to My Heart og mye mer.

Butikkleder Martine hos Reven i gata på CC Hamar
Martine Borgan Westlie, assisterende butikksjef hos Reven i gata på CC Hamar.

Stil for barn og ungdom

Sammen driver butikkeier Therese Taralrud og assisterende butikksjef Martine Borgan Westlie Reven i gata. En kul butikk med klær for de minste og helt opp til ungdom, både for jente og gutt i størrelsene 56-176. Her finner du også utstyr til barn, sparkesykler, tilbehør og sko. Butikken har vært med fra starten på CC Hamar og de har holdt på i ti år.

I butikken finner du en mengde freshe merker, blant annet Hummel, Levi’s, Lyle & Scott, Patagonia, Juicy Couture og Liewood.

Trond Øveraas gründer på CC Hamar
Trond Øveraas.

Størst utvalg av Polo i Innlandet

Siden 1977 har Øveraas-familien gitt Hamars innbyggere et bredt utvalg tilbud av klær for både dame og herre – klassisk og trendy kombinert med høy kvalitet. Med Trond Øveraas og Bettina Sæther i spissen besitter butikken stor kunnskap etter mange år i bransjen.

Noen av merkene du finner hos Øveraas er Polo Ralph Lauren, Morris, Gant, Neo Noir, Part Two, Levi’s Calvin Klein, Barbour og Bianco.

De beste råvarene får du hos CC Mat – sjekk ferskvaredisken her!

Marianne Joløkken hos Myldre på CC Hamar
Marianne Joløkken hos Myldre.

Det myldrer av interiør

Myldre, med Marianne Joløkken i spissen, er en nisjebutikk med rustikt, naturlig og personlig interiør. Møbler og vintage til hus og hytte. Her finner du også varer som kaffe og te, velværeprodukter og accessoirer.

Her finner du spennende merker som Wonki Ware, HK Living, Rice, Bruka design, Mille Moi, Søgne Home, Trend Design, Affari, Caspari, Anouska, Bloomingville, House Doctor, Ib Larsen, Solberg & Hansen, Bon Dep (Knekki), Moomin og Durance.

Sjekk hvilke butikker vi har på CC Hamar her!

Giovannino Fittpaldi hos Gelatiamo på CC Hamar
Giovannino Fittpaldi brenner for å lage gelato. På CC Hamar finner du 36 fantastiske smaker i disken.

36 unike smaker til liten og stor

Giovannino Fittpaldi åpnet sin første gelato-butikk i Maratea, Italia. Nå finner du har på CC Hamar hos Gelatiamo. Giovannino begynte å skrive sine egne oppskrifter basert på naturlige ingredienser som melk, egg, sukker og fersk frukt. –«Jeg ville lage gelato av høy kvalitet,» deler han med stolthet. Lidenskapen for gelato er så ekte.

Gelato er ikke bare for de voksne med sans for gastronomiske opplevelser. Disken er tilpasset med glass langt ned slik at barna også skal kunne se alle de 36 gelato-smakene – håndlaget, fri for tilsetningstoffer og med nøye utvalgte ingredienser satt sammen av Giovannino selv.

Andre gründerbutikker på CC Hamar; Bakeriet i Brumunddal, CC Mat, Fortunato, Hai på CC, Hvit Tråd, Skin Tonic Heges Parfymeri, Luggage og The Lounge. Se resten av våre butikker her!