Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress. Se under for oversikt over våre spisesteder og også hvordan du bestiller Take Away hos de ulike.

Sabrura på CC Hamar

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura har en visjon om å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Her finner du en buffet som til enhver tid bugner med fersk sushi – med en norsk vri. Skulle du ikke være helt dus med sushi finner du også nydelig kylling og crispy fisk på sticks, dumplings, vårruller, og andre asiatiske smaker.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill take away for henting via nettsiden.

Hai på CC Hamar

Hai på CC

Hai på CC tilbyr både snacks, lunsj og middag, sammen med noe friskt, kaldt og godt i glasset. Alt til lik pris, uansett hvilken rett du bestiller. 

Du får alt fra sandwicher, wok, vårruller, salater og burgere. Og selvsagt kaffe og kake i alle varianter. Folkets favoritt er Hai’s kyllingsalat. 

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill take away for henting via Delivia-appen (last ned via App Store eller Google Play).

Jordbærpikene på CC Hamar

Jordbærpikene

Hos Jordbærpikene lages maten helt fra bunnen av i kafeens eget kjøkken, og alltid av ferske råvarer; varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, pai og nystekt focaccia, bare for å nevne noe. Vi liker å servere god kaffe og alle våre kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill take away for henting på Jordbærpikene sin take-away nettside.

Mat fra Fortunato på CC Hamar

Fortunato

Fortunato er en italiensk resturant som byr på ekte italienske råvarer. De serverer pizza, pasta, foccacia og salater. Hele menyen kan bestilles i hele åpningstiden.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestilling via tlf: 90 98 94 11. Varene må hentes.

Burger King på CC Hamar

Burger King

Den klassiske burgeren – eller bare en milkshake i hånden? En rask og digg lunsj!

Ønsker du å bestille Take Away? Hos Burger King kan du bestille take-away for henting via Burger King’s egen app i hele åpningstiden. Du kan også bestille for levering via Delivia-appen fra kl. 15.00. Appene kan lastes ned i App Store eller Google Play.

Espresso House på CC Hamar

Espresso House

Enkel og rask lunsj, som du enten kan sitte og nyte i våre nye freshe lokaler eller ta med deg. Nyt kaffe, mat og bakverk av verdensklasse hos Espresso House.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill via Espresso House sin egen app eller Foodora.

Bakeriet i Brummundal på CC Hamar

Bakeriet i Brumunddal

Bakeriet i Brumunddal er et helt unikt bakeri. Selve produksjonen foregår i Brumunddal og på CC Hamar finner du et av våre hyggelige utsalgssteder hvor du kan sitte ned og nyte en god lunsj eller nydelig bakverk med en kopp kaffe til.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill ved å ringe tlf 900 66 842. Betaling via kort eller Vipps. 

Backstube på CC Hamar

Backstube

Backstube er et selvbetjent bakeri med et stort utvalg av europeiske bakevarer, påsmurte baguetter og varm og kald drikke. Produktene er alltid ferske, bakt i butikken gjennom hele dagen. Her er det noe som vil friste enhver smaksløk.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestill ved å ringe tlf. 91 75 14 31. Varene må hentes i butikk.

Subway på CC Hamar

Subway

Nyt en deilig rask lunsj hos Subway. Deilige baguetter i masse ulike varianter eller en sunn og god salat.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestilling via Delivia eller Foodora. Utlevering kl. 10-21.

Gelatiamo på CC Hamar

Gelatiamo

Gelatiamo frister med delikate kaker, hjemmelaget gelato og førsteklasses kaffe. Med hele 36 ulike gelato-smaker. Hver bit er ekte håndverk uten kunstige tilsetningsstoffer, kun autentiske råvarer og farge på isen blir hentet fra blant annet ekte blomster – et symbol på eksepsjonell kvalitet! Dette er en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Ønsker du å bestille Take Away? Bestilling via Delivia.