Påsken nærmer seg med stormskritt, og hva er vel koseligere da enn å pynte litt i stuen. Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster og litt påskepynt har du skapt den rette påskestemningen.

Bord med påskeblomster fra Mester Grønn

Pynt med påskeblomster inne

Når påsken kommer er det deilig å pynte med gule blomster.Da kommer du garantert i påskemodus. Først og fremst ønsker vi å pynte til påske innendørs. Men i store deler av landet har våren kommet tidlig og det er koselig å gjøre det vårklart også utenfor døren og på balkongen. Da er det lurt å velge deblomstene som tåler noen kulegrader. I år har vi lansert flere nye pakkeløsninger både med påskeblomster til å pynte opp innendørs og pakker med vårblomster som tåler å stå ute selv om det blir en frostnatt eller to.

Koselig påskepynt

Vi selger mye lekker påskepynt. I år har selger vi bl.a. koselige påskeharer i tre og hengende påskeegg i papir. I tillegg har vi de tradisjonelle gule og hvite rufsekyllingene også i år.

Pakker med påskeblomster levert på døren

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ulikepåskepakker med herlige påskegule blomster. Akkurat det du trenger for å skape den rette påskestemningen hjemme.

Påskepakke med påskeblomster fra Mester Grønn.
Påskepakkene består av vakre påskeblomster.

Nyt påsken og skap glede og kos med blomster og påskepynt rundt deg.

Vi ønsker alle en riktig god påske!

Saken er hentet fra mestergronn.no