Vi har fått lov til å være med jentene hos Hvit Tråd på innkjøp. Ferden gikk til Oslo, og denne dagen var det det Ganni og By Timo som stod for tur. Innkjøpet var for vårsesongen 2024, og vi gleder oss til å se de fine varene i butikk.

Dette innkjøpet var for SS24, altså vårsesongen 2024. Disse varene kommer vi til å se i butikkhyllene fra februar til april neste år.
Kristin forteller at de kjøper inn By Timo til alle tre butikkene, altså Gjøvik, Hamar og Lillehammer. Ganni kjøper de også inn til alle tre butikkene, men dette merket er nytt for Hamar butikken.

Unik varepakke

Kristin Engeli og Christina Falch startet Hvit Tråd sammen på CC Gjøvik i et lite lokale i 2010, og i dag har de tre flotte butikker, en i hver av de tre Mjøsbyene.

Jentene hos Hvit Tråd har jobbet år etter år for å få en unik varepakke i butikken. God sammensetning, miks av merker og det nyeste innen trender. Butikkene er stadig under endring og har ingen spesiell stil.
Mange ønsker seg også inn hos Hvit Tråd, så det har blitt en attraktiv butikk for merkene. De har heller ikke helt lik varepakke i de tre butikkene, det er litt forskjell på merkene. Uttrykket i butikkene har en «hvit tråd», men de ser litt ulike ut på grunn av de er bygget opp på helt forskjellige tidspunkter, dette gjør hver butikk unik.

Utfyller hverandre

Kristin og Christina har blitt drevne i innkjøpsgamet nå, de har blitt samkjørte ettersom årene har gått, og det er ikke noe problem og bli enig om varepakken seg imellom. De to er ulike på noe, men utfyller hverandre godt. I starten når de gjorde innkjøp var det enkelt å tenke på hva de selv likte, men nå har de blitt flinke til å tenke på hva som fungerer i de tre ulike byene og de kjenner kundene sine godt.
Man må alltid ta noen sjanser og man går alltid på noen smeller, sier Kristin.

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal gå for, forteller Christina. Og merkene gjør det ikke enkelt, når de har så vanvittig mye fint sesong etter sesong, sier hun.

Så starter ferden

Innkjøpene foregår i Oslo, og dagen starter med fast rutine for slike dager.

Vi møtes på bensinstasjonen ved senteret, og her kjøper vi alltid med oss kaffe, cola zero og en vaffel i bilen, forteller Kristin. Viktig med litt påfyll før en innholdsrik dag.

Så starter ferden inn til storbyen, med lystig samtale i bilen.

Første stopp er hos Ganni, som ligger tilknyttet Valkyrien på Majorstuen.

Siste stopp var By Timo, som bare lå litt lengre opp i gaten.