Har brillene sprekt i bakken? Har staven knekt i skogsløypa? Eller skulle du bare gjort en liten oppgradering av utstyret. Det råeste utstyret, det beste utvalget og de flinkeste fagfolkene finner du på CC. 

Mange tilbringer vinterferien i bakken. For det er lite som slår en dag i Hovdebakken i strålende sol med venner eller familie. Skulle det gå litt for hardt for seg og noe av utstyret skulle bli ødelagt, så finner du stort utvalg av de beste merkene på CC. 

Se bra ut og beskytt samtidig 

Alpinbriller er ikke bare nødvendig for et komplett antrekk i alpinbakken, men de har også en stor funksjon. De beskytter øynene ved fart, de holder en større del av ansiktet varmt ved kulde og mange bidrar til bedre syn slik at opplevelsen og sikkerheten blir bedre. Om du foretrekker den rå stilen til Oakley eller den klassiske looken til Bliz. 

For sikkerhet er viktig når du skal stå på alpint. I våre sportsbutikker finnet du et stort utvalg av alpinhjelmer som sikrer hodet mot støt og fall. Om du cruiser ned preppede løyper eller utforsker urørt natur i villsnøen. Det man alltid må fokusere på er at hakestroppen sitter godt og relativt stramt. En tommelfingerregel er at man skal få to eller tre fingre under stroppen, men ikke i bredden.  

Ski til alle typer snø 

Skiene må også være i orden hvis man skal ut i bakken. En fin huskeregel når man skal kjøpe seg ski er at man tenker på bredden. Brede ski gir god flyt i løssnø, mens de smalere skiene er kvikkere og mer lettkjørte og funker godt i preppede løyper og alpinbakken.  

Skulle du ha behov for en helt ny ski-pakke kan våre ansatte i sportbutikken hjelpe deg. For at utstyret skal bli så bra som mulig blir hver enkelt pakke nøye plukket ut og tilpasset dine behov.  

Her finner du oversikt over alle butikkene som finnes på sentret.