Turmat trenger ikke være synonymt med sorte grillpølser i lompe. La maten bli  turens høydepunkt. Hva med en fantastisk mør indrefilet av storfe med godt tilbehør ute i naturen – kan det bli bedre? 

Maten smaker alltid bedre på tur. I vinterferien er det mange som tilbringer mye tid ute – om det er i skisporet, i bakken eller i solveggen. Gjør middagen til høydepunktet på turen. Utfordre deg selv til å lage noe annet enn de vanlige grillpølsene. 

Lag turmat av ypperste kvalitet 

I ferskvaredisken hos CC Mat får du deilig indrefilet som du kan steke hel eller den kan deles opp i det antallet biffer du måtte ønske. Stek biffen på bålrist eller i stekepanne over bålet/på primus. Gjør gjerne litt forarbeid hjemme, kutt grønnsaker og poteter som du kan steke med litt smør i folie. Hos CC Mat finner du også mange gode ferdiglagde sauser, som blir varm når du heller den over den varme maten. 

CC Burgeren er også helt perfekt å tilberede utendørs. Stek på samme måte som nevnt over og server med burgerbrød, skivet cheddar, ketchup, sennep og en digg dressing. Du finner de deilige burgerne i ferskvaredisken. 

Ønsker du maten levert på døra? På CC Mat kan du alltid bestille rett hjem eller til hytta.

Utstyr til matlaging ute 


Til matlaging ute trenger du; primus med gassbrenner, stekepanne og kanskje en gryte, stekespade, skjærefjøl og en god kniv. 
 
Skal du lage mat på bål er det praktisk med en bålrist med ben, eller om du har en liten grillrist du kan ta med deg hjemmefra. Husk fyrstikker og gjerne tennbriketter for å være sikker på at du får fyt på bålet hvis det er mye vind eller vått. 

Trenger du flere tips til turmaten? Spør en av de ansatte på CC Mat. Her finner du alltid kyndige fagfolk som lever og ånder for de gode matopplevelsene. 

Temaer: