Fra de mest fantastiske sommerkjoler, sesongens it-plagg til trendplaggene du bør satse på. Sjekk hva de lokale gründerne hos Hvit Tråd, MAPT, Backe og Strique & Mique på CC Gjøvik har å by på.

Kristin Engli og Christina Falch driver Hvit Tråd på CC Gjøvik – de jobber for å få en unik varepakke i butikken.

Sommer hos Hvit Tråd

Kristin Engeli og Christina Falch startet Hvit Tråd sammen i et lite lokale på CC Gjøvik i 2010. I dag har de utvidet til tre flotte butikker, en i hver av de tre Mjøsbyene. 

Jentene hos Hvit Tråd jobber utrettelig for å skape en unik varepakke. De tilbyr en godt sammensatt miks av merker og det nyeste innen trender. Butikken er stadig i endring og har ingen fastlåst stil, men fokuserer på det mest trendy innen klær, sko, tilbehør og interiør. Her kan du gå på skattejakt i hyllene. 
 
Noen av de mest attraktive merkene du finner i butikken akkurat nå inkluderer Lois, Ganni, Holzweiler, MossCopenhagen, Veja, By Timo. 

Sommerbutikken til Kristin og Christina bugner nå av de fineste sommervarer, inkludert sommerkjoler og alt du trenger for å dekke et nydelig sommerbord. 

Pål og Madeleine Ahlerup Tallerud brenner for mote og design, dette gjenspeiles i deres butikk: MAPT.

MAPT gir deg sommerens must-haves

Det hele startet med Brandstad og herreklær for Pål Tallerud. I 2019 ble drømmen en virkelighet da butikken ble til MAPT, sammen med Madeleine Ahlerup Tallerud. Nå var butikken for både damer og herrer. 

Paret brenner for mote og design, og har mange års erfaring fra motebransjen både som selgere og innkjøpere. De jobber kontinuerlig med å finne spennende merker til butikken, og noen av merkene du finner nå inkluderer By IC, Camilla Pihl, Maanesten, Orelia, Inuikii, Holzweiler, Les Deux, Replay, Urban Pioneers, Mads Nørgaard og mange flere. På herresiden er Woodbird et nytt, spennende merke. Både By IC for damer og Woodbird for herrer tilbyr et prispunkt som er en motvekt til de dyrere merkene. 

Vi har besøkt butikken deres og kan gi deg en smakebit på årets sommertrender. 

Skal du feriere på Gjøvik? Alt du trenger å vite om oss finner du her!

Elin hos Backe legger fokuset på høy kvalitet og god verdi for pengene.

Sommerutvalg hos Backe

Med Elin Backe i spissen, har butikken gått fra å være en del av Match-kjeden til å bli en selvstendig perle. Backe har beholdt mange av de beste merkene fra Match, samtidig som den har introdusert flere spennende nye merker. 

Butikken er solid og pålitelig, med fokus på høy kvalitet og god verdi for pengene. Her får du alltid god hjelp av dyktige medarbeidere. 

Backe har både en dame- og en herreavdeling, og noen av merkene du finner her inkluderer Part Two, Levi’s, Jean Paul, Donna, Gant, Mac og mange flere. 

Vi har tittet innom butikken og det er så mye fint til sommersesongen. 

De beste råvarene får du hos CC Mat – sjekk ferskvaredisken her!

Nye medeiere hos Strique & Mique, David Bjørnhaug og Thea Myren.

Nytt hos Strique & Mique

Strique & Mique på CC Gjøvik har vært en solid institusjon i mange år. Nå har butikken fått et friskt pust med nye unge eiere, Thea Myren og David Bjørnhaug, som har gått inn på eiersiden. De to var aldri i tvil da de fikk muligheten til å bli medeiere. 

Med sin omfattende erfaring innen markedsføring og innholdsproduksjon, lover Thea og David å fylle butikkens sosiale kanaler med massevis av inspirasjon. De er også i gang med å etablere en nettbutikk, slik at du kan handle deres fantastiske produkter på nettet. 

I butikken finner du merker som Cala Jade, Urban Pioneers, Custommade, Parajumpers, Arnie Says, Monel, Eton, Maud, Sleepers og mange flere.  

Vi har tatt turen innom butikken, og kan bekrefte at de har et fantastisk utvalg til sommersesongen. 

Andre gründerbutikker på CC Gjøvik; CC Mat, Krutt, Kjelsrud Herre, Lasse Liten, Mr Uy, Garnpikene, Næss Bakeri & Kafé, Nordic Carwash og Poco Loco. Se resten av våre butikker her!