Ønsketreet på CC Hamar

CC Hamar er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Vil du være med å oppfylle et julegaveønske og glede et barn som ellers ikke får så mye til jul?

Inspirasjon


DIY: skap magi sammen denne julen!

Å ha juleverksted med venner og familie er en hjertevarm tradisjon som sprer glede og skaper varige minner. Sammen kan vi utfolde kreativiteten og gi uttrykk for kjærlighet gjennom DIY-prosjekter.

Få en stressfri jul i 2023 ved å starte julegavehandelen tidlig. Oppdag meningsfulle gavetips som passer for alle, fra hjemmelagde gaver til unike funn hos Søstrene Grene. Spar tid og penger mens du sprer juleglede

Tips til en økonomisk god og stressfri julehandel

Utforsk julegavetips til besteforeldre og skap magiske øyeblikk i 2023. Fra nostalgiske gaver til moderne overraskelser, finn den perfekte gesten for dine kjære. Les vår guide og gi gaver med varme og omtanke.

Mat fra Sabrura på CC Hamar

Gode smaker på CC Hamar

Kos og hygge hos oss på CC Hamar. Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder nå i høstferien med familie eller venner

Gelatiamo åpner på CC Hamar

Gelatiamo: Kjærlighet i hver gelatosmak

Gelatiamo åpnet på CC Hamar. Bli med på en smakfull reise og møt gelatomesteren selv.

Aktuelt


Ekte julestemning

I et travelt samfunn kan vi noen ganger miste den sanne betydningen av julen – den magiske tiden fylt med kjærlighet, glede og nærvær. Ta et skritt tilbake fra hektiske rutiner, omfavne øyeblikkene med de du elsker og la den magiske følelsen av julen fylle deg – start med våre julefilmer!

Kom å møt julenissen på CC Hamar

Se hva som skjer på CC Hamar

Hos oss blir det masse spennende og hyggelige aktiviteter helt frem til jul. Dette skjer på senteret torsdag 30. – søndag 3. desember.

Backstube har åpnet på CC Hamar

Nå har Backstube åpnet

Gled deg til en smakfull opplevelse på Backstube – nå har endelig CC Hamar sitt nyeste bakeri åpnet, med ferske og deilige bakevarer som vil friste enhver smaksløk!

Arrangementer