vårkjoler fra CC Hamar

15 kjoler til under 600

Vi vet hvor viktig det er å se fantastisk ut uten å tømme lommeboken, og derfor har vi valgt ut 15 flotte kjoler til under 600kr. Her kan du finne stilige og trendy kjoler som passer perfekt til enhver anledning.

Inspirasjon


La uteplassen din blomstre til liv!

Forvandle uteplassen din til et nydelig fristed, fylt med blomster, potter og tekstiler – uten å bruke mye penger.

Grillsesongen starter hos CC Mat

Grillmaten fra ferskvaredisken hos CC Mat er en ekte smaksopplevelse som får grillentusiaster til å juble. Med et bredt utvalg av ferske og kvalitetsingredienser er det enkelt å finne de perfekte råvarene til en vellykket grilling.

Sommerens badetøy

Sommerens bikinier er et hav av stil, komfort og selvtillit! Med alle farger, mønstre og snitt å velge mellom, kan du finne en bikini som passer din unike stil og kroppsform.

Vårantrekk fra Hvit Tråd CC Hamar

Tør du?

Vårens trender består av sterke farger, duse farger, striper, mønstre, paljetter, metalliske farger og mye mer spennende. Ønsker du å utfordre deg selv, gå litt ut av komfortsonen av og til og virkelig leke deg med vårens trender? Kanskje du finner noe du virkelig liker og noe som kan gjøre din stil unik.

Aktuelt


CC Mat – ukens kundeavis

Denne uken får du mange gode tilbud hos CC Mat. Les ukens kundeavis her!

­Vil ha damene ut på jakt

Hanne Simonsen vil gjerne ha selskap av flere kvinner på jakt. Det er ingen grunn til at jakt skal være forbeholdt menn. Kan du tenke deg å ta jegerprøven?

Moteshow

Vårens antrekk

Vi har nettopp hatt venninnekveld med moteshow på senteret med SÅ masse fine vårantrekk.

Arrangementer