Hai på CC Hamar

Gode smaker på CC Hamar

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away

Inspirasjon


Dette trenger du til barnehagestart

Å starte i barnehagen er en stor milepæl for både foreldre og barn. Det kan være utfordrende å vite hva som trengs og det er mye å forberede. Her finner du en oversikt over hva det kan være smart å ha klart til barnet starter i barnehagen.

Solbriller fra Brilleland på CC Hamar

Sommerens fineste solbriller

Et par kule solbriller gjør sommerantrekket ditt komplett. Hos Synsam og Brilleland finner du masse fint å velge i akkurat nå! Sjekk våre favoritter her.

Ansatte hos Dyregod på CC Hamar med kanin

Dyrego på CC Hamar: utforsk dyreverdenens skattekiste

I det pulserende hjertet av Hamar, på CC Hamar, finner du en unik skatt for dyreelskere – Dyrego. Her kan du tre inn i en verden av fargerike fjær, myk pels og nysgjerrige øyne.

Gründere fra CC Hamar

Gjør sommerhandelen unik i CC Hamars gründerbutikker

Nyt sommerhandelen på CC Hamar og oppdag våre unike gründerbutikker! La barna glede seg over spennende klær, oppdater hjemmet med stilige interiørdetaljer, og nyt forfriskende gelato i vår koselige gelatobar. Utforsk også det siste av trender på klesfronten.

Aktuelt


Endring i parkeringstid på CC Hamar

Fra torsdag 13. juni reduserer vi gratis parkeringstid til 2 timer på CC Hamar. Alle våre kundeklubbmedlemmer kan få tre timer gratis.

Bilvask og dekkskift hos Lemonwax på CC Hamar

Tid for vedlikehold med bilvask og dekkskift

Med vårens ankomst følger en naturlig oppfordring til å friske opp vår trofaste følgesvenn – bilen. Etter vinterens påkjenninger er det på tide å gi bilen den omsorgen den fortjener gjennom grundig bilvask og med dekkskift.

Sport1 skiutleie

Smarte tjenester du MÅ vite om!

Har du noen gang tenkt over hvor mange tjenester og muligheter vi har? Vi introduserer for deg noen av de fantastiske tilbudene og mulighetene som venter her på CC Hamar. Alt fra utleie til reparasjoner.

Arrangementer


CC-løpet Hamar 2025

Les mer