I det pulserende hjertet av Hamar, på CC Hamar, finner du en unik skatt for dyreelskere – Dyrego. Her kan du tre inn i en verden av fargerike fjær, myk pels og nysgjerrige øyne.

Ansatte hos Dyrego på CC Hamar

Dyrego er en norsk familieeid bedrift som hadde sin start i 1983. Butikken huser levende dyr, og det har skapt et fantastisk sted for de som ønsker å utforske og oppleve gleden ved dyrehold.

Små pelsdyr fra Dyrego på CC Hamar
Hos Dyrego finner du en variert samling av levende dyr, fra lekne hamstere til majestetiske fugler.
Små pelsdyr fra Dyrego på CC Hamar
Små pelsdyr fra Dyrego på CC Hamar
Søte, små. Man klarer jo nesten ikke å gå ut av butikken uten å ta med seg disse hjem.
Bur til dyra fra Dyrego på CC Hamar
Dyrego er veldig stolte av burene til dyra. Hamstrene er glade i å grave seg ned, så er er det bygget opp i høyden slik at de kan gjøre det de trives best med.

Dyreliv på display

Når du trer inn i Dyrego, åpnes en verden av fargerike fjær, myk pels og nysgjerrige øyne. Butikken har en variert samling av levende dyr, fra lekne hamstere til majestetiske fugler. Dette gir besøkende muligheten til å komme nært på disse fascinerende skapningene og lære mer om deres unike behov og personligheter.

Fugler fra Dyrego på CC Hamar
Fugler fra Dyrego på CC Hamar
Fisk fra Dyrego på CC Hamar
Stort utvalg av fine, fargerike fisker og alt du trenger av utstyr.

En fantastisk opplevelse

Det som gjør Dyrego til et spesielt reisemål, er den spennende opplevelsen det tilbyr. Besøkende kan ta seg tid til å titte på dyrene, se på deres naturlige adferd og få nyttig innsikt fra butikkens erfarne ansatte. For de som vurderer å utvide familien med et nytt pels- eller fjærfølgesvenn, er Dyrego det perfekte stedet å finne en ny venn og samtidig få råd om omsorg og stell.

Sommerprodukter til hunder fra Dyrego på CC Hamar
Hos Dyrego finner du masse fine sommerprodukter til hunden din. Alt fra egen gelato til flytevester, kjølematter og leketøy.
Sommerprodukter til hunder fra Dyrego på CC Hamar

Omsorg og pleie

Dyrego er ikke bare et sted for å beundre levende dyr, men også for å gi dem den omsorg de fortjener. Deres dedikerte ansatte tilbyr enkle tjenester, som for eksempel klipping av klør for kjæledyrene dine, på alt fra hund og katt, gnagere og andre dyr som måtte trenge det. Enten det er en firbeint venn med skarpe klør eller en fugl med behov for nøye stell, er personalet på Dyrego opplært til å håndtere ulike arter med omsorg og presisjon. Dette gir ikke bare kjæledyret ditt optimal helse, men det gir også eierne en trygghet og en bekymringsfri opplevelse når de utforsker gleden ved å ha et kjæledyr. Her handler det ikke bare om å bringe dyr og mennesker sammen, men også om å sørge for at denne forbindelsen er preget av trivsel og velvære for alle involverte.

Dyrefor fra Dyrego på CC Hamar
Stort utvalg av godbiter til hundene. Har hunden din intoleranse for ulike ingredienser så har du god kontroll med produktene fra Hapki.
Pala dyrefor fra Dyrego på CC Hamar
Pala er et veldig populært merke, her finner du både tørrfór og godis til hunden din. Pala original cheesebone har blitt veldig trendy. Dette er hard ost som tar lang tid å spise – den er presset og tørket i 3 måneder. En ordentlig godbit for hunden.
Bein til hunder fra Dyrego på CC Hamar
Dyrego har et stort utvalg av bein til hundene.

Et fellesskap for dyrevenner

Dyrego har skapt et miljø der både erfarne dyreeiere og de som bare elsker dyr kan komme sammen. Det er et sted hvor man kan utveksle historier, dele råd og skape et fellesskap bygget på felles kjærlighet for dyr.

Så, om du er nysgjerrig på de fargerike fuglene, har en forkjærlighet for de lodne vennene eller bare ønsker å tilbringe litt tid i selskap med noen av naturens mest fantastiske skapninger, er Dyrego på CC Hamar definitivt stedet å være. Kom og opplev magien selv – det er mer enn bare en butikk; det er en reise inn i dyreverdenens fengslende skattekiste.

Utstyr til fisk fra Dyrego på CC Hamar
Utstyr til akvariet.
Utstyr til dyra fra Dyrego på CC Hamar
Stor utvalg i alt av utstyr til dyra.
Utstyr og mat til dyra fra Dyrego på CC Hamar
Utstyr til dyra fra Dyrego på CC Hamar