Visste du at du kan bestille ulike beautybehandlinger hos Kicks? Enten du ønsker hjelp til å forme og farge bryn eller vipper, få hjelp til makeupen eller en hudpleieanalyse, så tilbyr de dette. Under finner du en full oversikt over alle behandlingene du kan velge i.

Å gå til en makeupartist for å få lagt makeupen blir fort veldig dyrt. Hos Kicks får du ulike type beautybehandlinger for en mye rimeligere penge.

Når du kjøper en av beautybehandlingene (gjelder ikke behandlingen med vipper) hos Kicks får du 20% på fem valgfrie produkter*. Men husk at det er helt valgfritt om du vil kjøpe produkter i forbindelse med en behandling.

*Gjelder på ordinær pris og maks fem varer. Gjelder ikke på BYREDO, CHANEL, Dior eller ved kjøp av Beauty Services.

Under finner du full oversikt over behandlingene med priser.

Velg mellom ulike beautybehandlinger hos Kicks! Her vi du få veiledning, tips, triks og aktuelle trender tilpasset til deg og dine ønsker.

Sminke

The Basics | 250 kr

En perfekt makeup-base tilpasset deg, legges på bare 20 minutter. Vi går gjennom de enkle stegene og triksene som du kan ta med deg hjem for å selv legge en fantastisk foundation, concealer og pudder.
20 min.

The Easy Every Day Makeup | 350 kr

Vi skaper en pen hverdagslook som fremhever dine naturlige ansiktstrekk. Den perfekte basen hvor definerte øyenbryn, maskara, bronzer og rouge er i fokus.
30 min.

The quick Fix | 250 kr

Vi hjelper deg med ethvert fokusområde. Det kan være en touch up for deg som ønsker å forbedre sminke for kvelden eller få en fin øyesminke påført, fremheve ansiktsformen med konturering eller skape de perfekte øyenbrynene. Kontakt oss for å finne ut mer.
20 min.

Hos Kicks på CC Hamar kan du både farge og forme brynene dine.

The Wedding Makeup | 2500 kr

En komplett makeup for bryllup eller en annen spesiell anledning. Ved booking går vi gjennom dine ønsker og skreddersyr tjenesten etter dine behov. Ved ønske inngår påføring av løsvipper.

Vi anbefaler å bestille en konsultasjon før bryllupet der vi prøver produkter og velger farger i 50 minutter før den store dagen.
90 min.

The Skincare Consultation | 250 kr

Vår hudpleierrådgiver skreddersyr en hudpleierutine som er individuelt tilpasset til deg og behovene til din hud. Vi forklarer hvilke produkter som passer for din hudtype og hjelper deg å oppnå de resultatene du ønsker.

The Skincare Glow-UP | 350 kr

Gi huden din nytt liv og maksimalt med glød! Skjem bort deg selv (eller noen andre!) med denne quick-fix-en der vår hudpleierådgiver bruker lett peeling, ansiktsmaske og serum spesielt tilpasset behovene til din hud.

Bryn

The Eyebrow Shaping | 250 kr

Form øyenbrynene med pinsett. Styling inngår.
15 min.

The Eyebrow Duo (shape + tint) | 450 kr

Farging og forming av bryn. I utvalgte butikker.
25 min.

Colour Eyebrows | 250 kr

Farging av bryn. I utvalgte butikker.
10 min.

The Lash Tint | 250 kr

Fremhev og gi fullt fokus til øyevippene dine med en vippefarging.

Om du ønsker å kjøpe produkter, får du 20% på fem valgfrie produkter når du kjøper en av beautybehandlingene hos Kicks (gjelder ikke behandlingen med vipper).

Temaer: ,