Det skjer spennende ting i våre sportsbutikker. Intersport og Sport 1 Amundsen gjør endringer for å tilpasse seg markedet. Dette gjør at kundene vil få et mye bredere sortiment i butikkene og de møter mye sterkere kompetanse gjennom spesialiseringen. 

Ski og sykkel hos Intersport CC Gjøvik
Intersport skal ta posisjonen som ledende utstyrsbutikk innen ski, sykkel og friluft.

I november 2022 gikk startskuddet for nysatsingen hos sportsbutikkene og da vil kundene finne to spesialiserte sportsbutikker som satser på hvert sitt fagområde. Intersport skal ta posisjonen som ledende utstyrsbutikk innen ski, sykkel og friluft og Sport 1 Amundsen vil primært ha fokus på tekstil og sko med mange av sportsbransjens beste merker. 

Intersport satser på utstyr 

Butikksjef for Intersport, Ronny Nyhus, er veldig fornøyd med at de får vi samlet både bredden, sortimentet og kompetansen på ett sted. Det blir også lettere for kundene som ønsker å handle utstyr. 

– Kompetansen her er meget bra, sier Per Briskelund, en av skiekspertene hos Intersport. – For meg er jo dette en godteributikk, vi har mange merker å velge mellom og for meg som er glad i å selge ski, er dette helt perfekt. 

På skifronten er folk fortsatt veldig opptatt av felleski, men det er utrolig mange som nå ønsker å skøyte, altså fristil. Dette begynner å bli populært, sier Per. Her kan Intersport hjelpe deg med å få på plass det riktige utstyret. 

Per Briskelund viser felleski hos Intersport på CC Gjøvik
Intersport finner de riktige skiene for deg og klargjør de til bruk.

Verksted hos Intersport 

Intersport har også et godt utstyrt verksted for både ski og sykkel. Dette er et helårsverksted for sykkel, og et skiverksted på vinteren. De sliper også skøyter.

– Ved kjøp av ski tilbyr vi alle kunder en grunnpreparering på skiverkstedet, slik at skiene er klare til bruk om kunden ikke ønsker å klargjøre skiene selv. Vi tilbyr også en egen «raceprep» om du ønsker det lille ekstra for konkurranser, sier Ronny. Mange ønsker også å kunne preparere skiene sine selv, og da har de ansatte på Intersport både kunnskapen og produktene som hjelper deg med det. 

Når det gjelder sykkel, så har Intersport et fullverdig sykkelverksted for vanlige sykler og el-sykler. Det vil si at de klargjør sykkelen til bruk, utfører reparasjoner, samt vår- og vinterklargjøring. 

Time på verkstedet, enten det gjelder sykkel eller ski, kan du bestille i butikk eller via intersportgjovik.no

Ski og utstyr til ski prep fra Intersport
Intersport har utstyret for de som vil preppe egne ski hjemme.

Populære vinteraktiviteter 

I tillegg til ski, så er skøyter og truger også veldig populært. Her finner du også godt utvalg hos Intersport. 
Truger er en flott måte å oppleve naturen på, les her om hva du skal tenke på når du kjøper truger.

Sportsutstyr fra Intersport på CC Gjøvik
Både å gå på skøyter og trugeturer er populære vinteraktiviteter.

Les mer om hvordan du kler deg til vinteren her!