Norges nasjonaldag nærmer seg med stormskritt og vi har samlet en rekke produkter det kan være kjekt å ha til festdagen. Husk at du får alt du trenger til den store dagen hos oss – alt på ett sted!

FESTTØY

Hva du ønsker å ha på deg 17. mai er helt opp til deg selv. Noen foretrekker bunad eller festdrakt, mens andre ønsker å ha på seg kjole eller et annet pent antrekk. Vi har mange flotte alternativ på senteret som egner seg godt til denne festdagen.

Festdrakter for barn fra Name It
Stort utvalg i festdrakter og tilbehør for barna hos NAME IT. I størrelser for baby 56-86, festdrakt for gutt i str. 86-128 og jente 86-164. Med forbehold om utsolgte størrelser.
Kjole fra Strique & Mique
Det bugner av fine kjoler i våre butikker nå. Masse freshe farger og mønster – her finnes det virkelig noe for alle. Kjolene på bildet finner du hos Strique & Mique. Se resten av våre butikker her!
Bunadsko til barn fra Skoringen
Skoringen har bunadsko til barn.
Slips fra Kjelsrud Herre
Gutta på Kjelsrud Herre viser deg gjerne hvordan du knuter slipsknute. 17. mai-dressen får du hos Kjelsrud Herre, Dressmann, Backe eller Volt.

17. MAI STÆSJ

Gøy med tuter, klappere, vindmøller, hårstrikker og alt som skal til for en fantastisk dag. Flagg hører også med til feiringen. For mange kan det være lurt men en ekstra sjekk på oversikten over flaggreglene før det hele braker løs. Alt du trenger av tilbehør til 17. mai finner du på CC Gjøvik.

17. mai stæsj fra Nille på CC Gjøvik
Du finner masse 17. mai tilbehør hos blant annet hos Nille.

PYNT BORDET TIL 17. MAI

Pynt et fantastisk bord med blomster og fint dekketøy til 17. mai-festen. Utvalget på CC er stort i alt du trenger til 17. mai-bordet, ta en titt i våre interiørbutikker.

Borddekking til 17. mai
Produkter fra Kid.
Borddekking til 17. mai
Produkter fra Nille.
Borddekking til 17. mai

MAT & KAKER TIL 17. MAI

God mat og deilige kaker er en stor del av feiringen til 17. mai. Om du vil kose deg med gode spekeskinker eller trenger ingredienser til pavlovaen din, så finner du det hos CC Mat.

Gunhild Næss lager pavlova til 17. mai
Vi har vært på besøk hos Gunhild Næss og hun har laget pavlova – helt perfekt til 17. mai. Klikk her for oppskrift på pavlovaen som Gunhild har laget.
Spekeskinke fra CC Mat
Stort utvalg av fristende spekeskinker og masse digg tilbehør i ferskvaredisken hos CC Mat.